algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Comença a aplicar-se la sentència de mort als taxis marfil i negre

La Pimem envia el primer esquadró de taxis blancs als carrers de Palma

99898

Els taxis «uniformitzadors» ja circulen pels carrers de Palma.

Pere Bota.

Els taxis blancs de la Pimem ja són al carrer. La primera esquadra d'aquests vehicles, nou en total, es posà a fer feina ahir al matí pels carrers de Palma.

Els conductors afiliats a la Pimem no han esperat ni un dia per treure al carrer els nous cotxes. El decret de batlia que els autoritza a fer-ho s'havia publicat dijous passat en el BOIB i vint-i-quatre hores després ja hi havia taxis en marxa.

Segons va explicar Gabriel Moragues, president dels taxistes de la Pimem, «tot i que només circulen nou vehicles blancs hi ha vint-i-dos cotxes més que ja estan llests, però que per petits problemes tècnics no han pogut estar aquí. Aquests cotxes sortiran al carrer el dimecres i la nostra intenció és que la darrera quinzena de desembre hi hagi devers un centenar de cotxes blancs rodant pels carrers de Palma».

Qui ahir estava feliç i content era Consuelo Lorente Muñoz, que fa tres mesos ja havia encarregat el nou cotxe de color blanc. «Estic molt satisfet perquè a la fi estam començant a veure la llum a devuit anys de lluita. Econòmicament això ens aportarà un estalvi econòmic important».

Així mateix, els taxistes que defensen aquest color explicaren que «el canvi fa que la temperatura a l'interior dels taxis sigui més o manco deu graus inferior a la que s'arriba a agafar en un taxi negre després d'un parell d'hores de feina, especialment en els mesos d'estiu».

D'altra banda, s'ha de destacar que els taxistes que al matí ja havien fet servir aquests vehicles blancs varen obtenir molt bons rendiments econòmics. «Jo he fet fins a catorze carreres en un parell d'hores i la reacció de la gent ha estat molt bona, he rebut felicitacions pel cotxe», explicà cofoi un dels xofers. Tot són gusts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris