algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Matas assegura que el PP no actuarà contra Soler per haver acceptat el càrrec

Denuncia una càrrega fiscal del 17 per cent als pressuposts

Jaume Matas, president del Partit Popular a les Balears, desestimà ahir la possibilitat de sancionar el seu antecessor a l'Executiu "Cristòfol Soler" per haver acceptat un càrrec representatiu a l'àrea d'«afers exteriors» del nou Govern.

El cap de l'oposició parlamentària afirmà ahir que la decisió de l'expresident Soler per acceptar el seu nou càrrec «ha de ser respectada», alhora que, de manera sintètica i en nom del PP, deia que «no pensam anar més enllà, simplement i planerament»; a títol personal, afegí que no comparteix la decisió del seu antecessor a la presidència... el qual és avalat per les paraules del vicepresident Sampol: els estats aprofiten l'experiència dels seus expresidents en política exterior.

Jaume Matas efectuà les seves declaracions incompromeses en el decurs d'una visita a l'Hospital Militar de Palma, convidat pels sindicats CCOO i UGT; i ponderà "amb concisió extrema" que els actes de Soler «són decisions personals que s'han de respectar perquè tothom és lliure»; i dins d'aquesta llibertat s'han d'adscriure l'actitud de l'executiva del PP: «No pot adoptar cap mena de decisió respecte de les decisions lliures dels seus militants».

En un altre ordre de coses, el cap de l'oposició va criticar ahir la pujada dels imposts «a tots els ciutadans de les Balears» en un índex ponderat amb un 17 per cent; el líder electe del PP demanà al seu successor «que governi i no cerqui excuses» en l'actuació de l'Executiu anterior.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris