algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Detingut un home que submergia el seu fill de 5 anys dins aigua bullent, a Palma

La seva dona, també maltractada, indicà que el cremava amb cigarretes enceses

no es conformava amb aquest tipus d'accions; sinó que també submergia el petit dins recipients d'aigua a elevades temperatures, o el cremava amb cigarretes a l'esquena o a les mans. La seva dona també havia estat blanc de l'ira del marit, que l'havia apallissada en un parell d'ocasions.

Fou la dona qui denuncià els fets el dijous; però, segons fonts de la Policia Local, ho va fer per la negativa de l'individu a acceptar el divorci que ella li havia proposat. La dona, cansada dels maltractaments i de la violència domèstica, presentà la denúncia a la Policia Local i l'individu fou arrestat de seguida.

A les víctimes dels maltractaments se'ls proporcionà cobertura policial.
La instrucció de l'atestat policial el porta a terme un equip d'agents adscrits a la Unitat de la Policia Judicial, de la Policia Local de Palma.

D'altra banda, dos individus, ambdós de 36 anys, també foren detinguts per efectius de la Policia Local per delictes de violència domèstica.
El primer, que respon a les inicials de J.A.B.G., fou acusat de violar i amenaçar de mort la seva exdona, de la qual es troba separat des de fa dos anys. Segons el testimoni d'aquesta, les agressions en realitat començaren poc després de contreure matrimoni, fa uns dotze anys. I confessà que no ho havia denunciat abans per por a les reaccions del seu marit.

La segona detenció es practicà a Sóller, on un home s'encarregava de coaccionar i amenaçar de mort la seva exdona. Segons el testimoni d'aquesta, els maltractaments eren un mètode d'aconseguir diners d'ella a canvi de no patir molèsties, per l'addicció a les drogues que patia l'individu. Aquest fet l'obligava a gastar-se elevades quantitats de diners. En ser detingut, l'individu proferí amenaces contra la dona i l'actual company sentimental d'aquesta.

Els agresors passaran a disposició judicial en les properes hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris