cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

La batlessa deixa la porta oberta a la legalització del golf de can Guilló

El PSM es posiciona clarament en contra de les instal·lacions davant 300 veïns

La batlessa de Pollença, Francisca Ramon, ahir vespre i davant 300 veïns eludí en tot moment pronunciar-se a favor o en contra de la legalització del camp de golf de can Guilló. Mentre, el regidor de Medi Ambient, Biel Cerdà (PSM), manifestà obertament que «el pacte de govern (PSOE, PSM i UM) es va comprometre a no deixar construir més camps de golf dins Pollença».

Els veïns s'han assabentat que la propietat de can Guilló té intenció de legalitzar el golf. I, per això, ahir vespre unes 300 persones comparegueren a la convidada que els va fer el GOB. A l'acte també va intervenir el director general de Recursos Hídrics, Antoni Rodríguez.

Malgrat la insistència de Miquel Àngel March (GOB) i el posicionament clar mostrat per Cerdà i Rodríguez, la batlessa no deixà de repetir que les tres forces que integren el govern «no hem pres decisions» i que «no li podem dir "a la propietat" que no tenen dret a entrar un projecte». Rodríguez, emperò, deixà clar que «seria il·legal donar una concessió per regar un camp de golf. Tampoc no hi ha una voluntat política de fer-ho». El director general de Recursos Hídrics, fins i tot, va anar més enllà en les seves declaracions i assegurà que «si seguim amb bastants més anys de sequera haurem d'arribar a tancar tots els camps de golf».

Així mateix, explicà que des de Recursos Hídrics s'ha ordenat la paralització de quatre pous de can Guilló, perquè la propietat només en té un de legal.

Els veïns emperò sol·licitaren repetidament a Rodríguez que precintàs els pous. Molts dels afectats han vist com aquest estiu disminuïa de forma considerable el seu cabal i, fins i tot, s'eixugaven els seus pous.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris