algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

El PP no es responsabilitza dels anònims als anunciants d'«Udol»

UM presentarà una moció demanant als partits que condemnin aquesta pràctica

El Partit Popular de Llubí no es responsabilitza dels anònims enviats als empresaris que s'anuncien a la revista Udol en els quals se'ls demanava que es retiràs la publicitat d'aquest mitjà perquè és un instrument de l'equip de govern PSM-UM.

El portaveu del PP, Tomàs Campaner, criticà ahir el repartiment dels pamflets, assegurant que «aquesta no és la manera més elegant d'actuar» i explicà que «ni jo ni cap dels afiliats del partit no hi hem tingut res a veure. Es deu tractar d'un grup de gent que ha actuat pel seu compte». De tota manera, Campaner deixà caure que malgrat tot creu que la revista Udol té un caràcter tendenciós i assegurà que els anònims només recullen part del malestar que hi ha al poble arran de l'entrada del nou equip de govern.

La portaveu d'UM i exbatlessa, Margalida Miquel, creu que els anònims són una prova que encara existeix una Mallorca profunda. «Aquesta carta està feta per persones que no tenen encara clar que una revista no està al servei dels polítics, com en temps del franquisme, i que té total independència d'opinió», conta Miquel. Miquel explicà que al proper ple UM presentarà una moció demanant a tots els regidors que es pronunciïn a favor de la llibertat d'expressió i condemnant l'aparició d'aquests anònims coaccionants».

El batle, Francesc Bauçà, assegurà que «tot el que diuen els anònims són mentides». El batle Bauçà pensa que «tothom és lliure d'expressar l'opinió però hauria de tenir la decència de donar la cara». El batle Bauçà no creu que els anònims hagin sortit de dins del Partit Popular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris