algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

UM decideix presentar una moció de confiança contra el batle del PP

Els nacionalistes acusen Prohens de vetar la presidenta del CIM

T. ROSSELLÓ. Campos.
El grup municipal d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament de Campos presentarà una moció de confiança contra el batle, Andreu Prohens (PP). UM l'acusa d'«utilitzar l'Ajuntament com la seu del PP i de mantenir pràctiques antidemocràtiques i ineptes com la que suposa vetar la presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, a la Fira d'Octubre».

Serà en el pròxim ple extraordinari que es realitzarà en el mes de novembre quan els nacionalistes presentin la moció de confiança. L'acte consistirà en què el ple voti si continua mantenint el suport a Prohens. L'edil d'UM a Campos, Guillem Ginard, explicà que «volem denunciar les pràctiques del batle Prohens amb premeditació i traïdoria que poden conduir a un enfrontament institucional entre l'Ajuntament, CIM i Govern, aspecte que va en detriment dels campaners».

Per la seva part, el batle Andreu Prohens, manifestà que «si volen presentar la moció estan en el seu dret. De totes maneres, nosaltres no tenim costum de convidar cap càrrec a la Fira d'Octubre i en altres ocasions Maria Antònia Munar ha vengut i mai no se li ha comunicat res al batle. El CIM diu que la presidenta volia venir tres dies abans de la Fira i no hi havia temps».

Però UM considera que el PP «fa un ús partidista de la institució municipal perquè quan les autoritats supramunicipals no són del seu mateix color polític no consideren legítima la seva presència al municipi». Els nacionalistes també acusen Prohens de «voler matar la Fira» llevantli la rellevància que es mereix en no convidar les autoritats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris