algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Igualar els salaris de l'Hospital amb els d'Alcorcón suposarà 400 milions

L'assemblea de treballadors ratifica l'acord per al conveni

El conveni col·lectiu de l'Hospital, que se signarà oficialment a finals d'aquesta setmana o com a màxim a principis de la propera, equipararà el sou dels treballadors de Manacor amb els de l'Hospital d'Alcorcón de Madrid. Aquesta equiparació costarà 400 milions de pessetes.

El comitè d'empresa de l'Hospital Manacor signà, ahir matí, l'acord per posar en funcionament el conveni col·lectiu de treball. La signatura del comitè d'empresa fou ratificada pels treballadors en el decurs d'una multitudinària assemblea. Aquest acte tingué lloc passades les 14 hores de la passada jornada en el saló d'actes del recinte hospitalari.

El president del comitè d'empresa, Ildefonso Pérez, ha manifestat la seva satisfacció en la mesura en què «s'ha assolit un acord amb la finalitat de poder aprovar el primer conveni col·lectiu d'una fundació de l'Insalud». No obstant això, Pérez va reconèixer que «no ha resultat una tasca gens fàcil i de fet, les dues parts interessades han hagut de cedir bastant».

Mentrestant, des de la gerència de l'Hospital i en concret, des de la versió del director adjunt a Gerència, Xavier Feliu, s'han mostrat «molt satisfets» envers la ratificació del principi d'acord per part de l'assemblea.

«A hores d'ara, el president del Patronat de la Fundació Hospital Manacor, Javier Rodrigo de Santos, té previst convocar els integrants del patronat amb l'objectiu d'informar-los del principi d'acord per procedir a la seva definitiva ratificació», explicà Xavier Feliu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris