algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El tren de Manacor ja compta amb mil milions per començar a ser una realitat

Obres Públiques, Habitatge i Transports disposarà de gairebé 11.000 milions

Els pressuposts generals, presentats ahir pel conseller Joan Mesquida, dediquen a la Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports un total de 10.915 milions de pessetes, dels quals les operacions de caire inversor arriben a una quantitat de gairebé 8.500 milions de pessetes.

En la gestió de transports s'invertirà una quantitat propera als 2.150 milions de pessetes, amb un increment de 1.186 milions respecte d'enguany. En el marc de les activitats de gestió del transport hi ha la partida econòmica dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), per a la qual es destinarà, a més a més, la quantitat de mil milions de pessetes per a la realització de la primera fase de les obres per fer arribar la línia de tren a Manacor. Alguns dels viatges diaris del futur tren de Manacor seran directes, és a dir, recorreran el trajecte entre Palma i la capital de la comarca de Llevant sense fer aturades.

El conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, declarà que «una nova línia diferent de l'antiga d'Inca implicaria iniciar un llarg i complicat procediment d'expropiacions, que sempre creen conflictes. És per això que finalment hem decidit seguir l'antic trajecte, que passa per Inca. Davant la possibilitat que un viatge en tren des de Palma a Manacor o a l'inrevés, amb totes les parades, pot arribar a ser llarg, cansat, pesat o, simplement, poc pràctic per a l'usuari, hem considerat oportú que alguns dels viatges efectuats durant el dia siguin directes i sense aturades».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris