algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

«Dos mil cataliners envairan Cort» si no se soluciona el problema del trànsit

Els representants veïnals denuncien renous i atropellaments en el carrer de Caro

Els veïns de Santa Catalina estan en peu de guerra. El president d'honor de l'Associació de veïns, Pere Felip, va exigir ahir en el ple de Cort una solució immediata per al problema del trànsit al carrer de Caro i va amenaçar de dur «dos mil cataliners a Cort» em un pròxim ple municipal si l'Ajuntament no es compromet a arreglar «el caos circulatori».

Felip va dir que «la nostra entitat compta ja amb el suficient suport popular per prendre iniciatives legals i de pressió». «Fa ja vint anys que trenta-cinc mil cotxes passen diàriament pel tram del carrer de Caro comprès entre Comte de Barcelona i l'avinguda de l'Argentina», diu Felip, afirmant que «aquesta zona està acústicament contaminada i els habitants som considerats per Cort com de tercera categoria». El portaveu dels cataliners afirma que en aquest tram «rebem tots els vehicles de Portopí, el Terreno i Son Espanyolet. La gent no pot dormir pel renou que genera, tenim constantment cotxes en doble fila. Falta un pas per a vianants i més semàfors. No podem continuar així».

Felip lamentà que «cada dos per tres són atropellats vianants, especialment de la tercera edat, ja que en aquest infernal tram no hi ha ni tan sols un punyeter pas de vianants. No és estrany, doncs, que el paviment del carrer Caro es tenyeixi de sang catalinera, amb freqüència, per mor de la ineptitud dels nostres governants i tècnics municipals de tots els consistoris que hem tengut en els darrers vint anys».

Els veïns asseguren que «després de tants d'anys, a la nostra entitat no li quedarà un altre remei que iniciar un llarg procés legal, igual que han fet els veïns de la Llonja perquè es faci justícia sense descartar les mesures de pressió adjacents».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris