algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Aprovat l'augment de la majoria de tarifes amb els vots en contra de l'oposició

El PP/IPIS i UM consideren que es fan greuges comparatius amb els ciutadans d'alguns carrers

El ple celebrat dimarts a vespre va aprovar l'increment d'algunes de les tarifes de les ordenances municipals com a passa prèvia cap a la imminent elaboració dels pressuposts municipals de l'any que ve. La pujada tingué el contundent vot en contra de l'oposició.

La majoria de tarifes s'incrementen el corresponent a l'IPC anual, tot i que hi ha excepcions com és el cas de l'IAE o la taxa del clavegueram.

En el primer cas, s'han establert els carrers per categories emprant un sistema molt criticat per l'oposició, perquè considera que es creen greuges comparatius a l'hora de considerar els tipus d'activitat. El PP creu també que es fa pagar el mateix a bandes com per exemple la platja d'en Repic, on hi ha activitat sols durant sis mesos, que allà on n'hi ha tot l'any.

També es va aprovar l'increment a l'ordenança del clavegueram en un 50%, augment considerat totalment desorbitat, tot i que el batle i regidor d'hisenda el varen justificar per tal d'amortitzar les inversions que s'han realitzat en sanejament i perquè, assenyalaren, «l'increment el ciutadà gairebé ni el notarà».

Per la seva banda, des del PP-IPIS creuen que els ciutadans ja tenen suficient amb les contribucions especials que han hagut de pagar precisament pel sanejament, i recorden que la part que hi aporta l'Ajuntament solleric surt també del que paguen tots els ciutadans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris