muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Els empresaris de Llubí, cridats a boicotejar la revista «Udol»

Els pamflets reproven les acusacions d'UM contra l'edil del PP, Tomàs Campaner

70948

Maria A. Molines i Francesc Perelló.

T. Garcies.

Els components de la revista local Udol han denunciat el repartiment entre tots els seus anunciants d'unes cartes anònimes en les quals es demana que es retiri tota la publicitat i el suport que l'empresa dóna a aquest mitjà.

En aquest document, caracteritzat per un dur discurs, s'acusa la revista local de ser un instrument i la plataforma d'expressió de l'equip de govern municipal integrat pel PSM i UM. De fet, s'expressa en castellà que tots «els seus components són uns pesemeros purs o addictes totals».

Aquestes fortes crítiques tenen el seu origen en la carta que el comitè local d'Unió Mallorquina ha publicat al darrer número. En aquest escrit, que figura com a publicitat, es reproven frontalment les declaracions que va realitzar el portaveu del PP, Tomàs Campaner en el ple que investí el nacionalista Francesc Bauçà com a batle gràcies al suport d'UM. La intervenció de Campaner se centrà a desqualificar l'exbatlessa d'UM, Margalida Miquel.

Els pamflets anònims qualifiquen aquesta pàgina com un insult vergonyós d'UM i del PSM, «no contra la persona de Tomàs Campaner sinó contra Llubí, els seus empresaris i directament contra 533 veïns». Així es fa referència als vots exactes que va obtenir el Partit Popular a les darreres eleccions. També s'exposa com «els empresaris de Llubí sostenim el mitjà de comunicació dels missatges dels nostres totals i absoluts enemics PSM-UM, i que van en contra dels interessos de Llubí i dels llubiners».

Des de Diari de Balears es va intentar contactar ahir horabaixa amb el regidor Campaner perquè posas de manifest el seu parer, però no va ser possible. Des de la revista Udol, el seu portaveu i també col·laborador de Diari de Balears, Francesc Perelló ha lamentat l'aparició d'aquests anònims i ha reivindicat la total independencia política de la revista. Perelló ha exposat que la carta d'UM que ha encès la polèmica fou publicada com una publicitat contractada per aquest partit. Per aquest motiu, creu que aquests anònims no són més que coacció barata i atempten contra la llibertat de premsa i d'expressió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris