algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Els hotelers consideren «decisiu» fer el golf per allargar la temporada

El director general de Litoral alerta dels perjudicis de la desestacionalització

Els hotelers consideren «decisiu» el desenvolupament del camp de golf de Son Bosch per desestacionalitzar la zona turística de la Platja de Muro. Així ho posà de manifest ahir el president de l'Associació Hotelera de Muro, José de Luna, i el batle i també hoteler Miquel Ramis en el decurs de la primera jornada de reflexió que organitza el sector turístic. També ho posà de relleu l'enginyer municipal quan presentà el «Diagnòstic i les propostes en matèria d'infraestructures i equipaments» de la Platja de Muro.

Cal recordar que la promotora Golf Platja de Muro S.A. agrupa les cadenes hoteleres Grupotel, Garden, Iberostar i Eden. El batle de Muro, Miquel Ramis, és part implicada com a propietari que és de la cadena Grupotel. No obstant això, Ramis defensà ahir el golf, perquè ens permetran mantenir la temporada d'hivern. Des de l'Ajuntament hi ha un interès del 100 per cent a potenciar noves instal·lacions esportives, ara ens fan falta més iniciatives privades».

El diagnòstic presentat pel tècnic municipal justifica la creació del golf en els terrenys de Son Bosch al·legant que és la manera més adient per recuperar aquesta zona, «que presenta una gran degradació paisatgística i ambiental, que arriba al 60 per cent de l'extensió total».

A més, ressaltaren la proximitat de l'estació depuradora, que «ens permetrà regar el golf amb aigua depurada». Així mateix, comentaren que l'única edificació adjunta al golf serà la casa-club que es farà reformant un habitatge existent.

Des de l'Executiu, emperò, el director general de Litoral de la Conselleria de Medi Ambient, Onofre Rullan, "que assistí a les jornades acompanyant el conseller de Turisme, Celestí Alomar" es declarà «gens entusiasta de la política de golfs. Però, no m'escandalitza especialment que es facin a segones línies turístiques». Ara bé, en el cas concret de Son Bosch «veig un problema concret que és l'Albufera».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris