algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Educació rebutja pagar les persianes que s'instal·laren a la Porta des Moll

L'anterior govern ficà dins un bloc les obres urgència i millora

La Conselleria d'Educació no es vol fer càrrec de les feines de fusteria del col·legi Porta des Moll, que l'anterior equip de govern del PP encarregà a l'empresa d'un regidor del seu partit i que pugen a 19 milions de pessetes.

Des de la Conselleria entenen que l'equip de govern aprofità les obres d'emergència per introduir-ne d'altres de manteniment. El col·legi Porta des Moll amenaçava ruïna i, per això, durant l'anterior legislatura, el Consistori en ple decidí fer una actuació d'emergència en el centre escolar. «D'aquesta manera s'aconseguí agilitzar el procés de contractació perquè aquestes obres no passaren pels controls obligatoris», explicà l'actual regidor d'Urbanisme d'Alcúdia i primer tinent de batle, Antoni Alemany (PSOE).

Alemany considera «greu el tema» des del moment en què aquestes millores s'executaren com si d'obres d'emergència es tractassin. «Amb l'agreujant que l'empresa contractada per dur-les a terme és la d'un regidor popular», afegeix.

Ara, el nou equip de govern (UM-PSOE) s'haurà de fer càrrec de les factures retornades des de la Conselleria d'Educació i que pugen a 19 milions de pessetes. Les obres que es varen fer a l'escola Porta des Moll costaran a l'Administració 70 milions de pessetes. En principi, aquesta quantitat havia de ser sufragada íntegrament per la Conselleria d'Educació. Però, ara, des del Govern rebutgen «i en bon criteri» pagar les obres de millora que s'encarregaren sense convocar un concurs públic, ni redactar el projecte pertinent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris