muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

L'Ajuntament suspèn les llicències per construir més de dues plantes

L'equip de govern pren la mesura davant l'onada de grans blocs de pisos

T. ROSSELLÓ. Ses Salines.
L'Ajuntament de ses Salines aprovà ahir suspendre totes les llicències per construir més de dues plantes en el nucli del municipi, deixant al marge la Colònia de Sant Jordi. La suspensió estarà vigent durant una any. Després es realitzarà un altre estudi per veure si es prorroga o s'anul·la definitivament. L'equip de govern ha pres aquesta decisió davant l'allau de projectes que poden entrar com dels que estan pendents de estar informats.

El regidor d'Urbanisme, Antoni Bonet (UM), explicà sobre el tema que «és una decisió necessària perquè la construcció d'aquests grans blocs de pisos que estan en marxa suposaran un greu atemptat contra la tipologia urbana de ses Salines, un nucli amb cases típiques mallorquines i que habitualment només tenen una planta baixa i un pis».

Bonet també manifestà que en aquests moments ja s'estan construint edificis de blocs de pisos i a l'Ajuntament n'han entrat d'altres. «Els projectes que han entrat pensam que ens han de deixar fer i si és necessari indemnitzarem» afegí Bonet.

La proposta es va aprovar amb els vots de l'equip de govern d'UM i PP i amb l'abstenció del PSOE. Els socialistes no votaren a favor perquè presentaren una proposta alternativa que fou rebutjada per l'actual equip de govern de ses Salines.

El portaveu del grup municipal PSOE, Antoni Perelló, proposà que la suspensió de llicències es realitzarà a tot el municipi incloent la Colònia de Sant Jordi, però PP i UM ho varen rebutjar. «Aquest equip de govern vol enfonsar la Colònia de Sant Jordi, només pensa en ses Salines, quan el nucli de la costa precisa d'una actuació urbanística més que urgent. Aquesta mateixa proposta que ara s'ha aprovat la férem nosaltres quan pertaníem a l'equip de govern amb UM i significà la ruptura del pacte», va argumentar Perelló.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris