muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

L'incendi al soterrani d'un hotel de l'Arenal causa l'alarma entre els clients

Les flames començaren a la sala de màquines i foren quatre els intoxicats pel foc

Quatre foren els ferits de l'incendi que hi hagué ahir després de les dotze del migdia a l'hotel Tal de s'Arenal de Llucmajor. El foc s'originà, segons les primeres informacions, per un curtcircuit en una habitació del personal situada al costat de la sala de màquines de l'edifici, al soterrani, quan prengué un matalàs i les flames s'estengueren per tot el recinte.

Els quatre afectats es trobaven allotjats a l'hotel i sofriren una intoxicació provocada per la inhalació de fum. Segons el centre de coordinació d'emergències, l'112, la situació de Francisco O.H., de 58 anys, Antonio V.R., de 31, Ana T.H., de 36, i Eva P.M., de 24, no és greu, però quedaren ingressats a Son Dureta fins que reberen l'alta mèdica.

Devers cinquanta turistes que s'allotjaven a l'hotel en aquell moment foren evacuats amb urgència allunyar-los del possible perill. El foc pogué ser controlat en uns 25 minuts i en l'extinció de les flames participaren els Bombers de Palma i del Consell Insular de Mallorca, a més d'agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Lluchmajor que actuaren amb gran rapidesa per tal que el sinistre no fos més greu. Al lloc també acudiren ambulàncies del 061.

Segons informà el centre d'emergències de l'112, el personal de l'hotel s'assabentà, al migdia, que del soterrani de l'edifici sortia fum, per la qual cosa es procedí a activar l'alarma. El dispositiu d'emergència es muntà amb immediatesa perquè el foc no passàs als pisos superiors. Segons les primeres impressions, el foc començà en una habitació emprada pel personal de l'edifici, que es troba just al costat de la sala de màquines.

Un tros de paret que comunica el soterrani amb l'exterior fou derribat per efectius dels bombers per tal que el recinte on s'originà el foc s'airejàs en poc temps. A la una i quart del migdia la situació ja estava totalment controlada i els turistes pogueren tornar a les seves habitacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris