algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Els sindicats i el Patronat de l'Hospital arriben a un preacord i eviten la vaga

Les negociacions, que han durat dos dies, han estat molt dures i difícils

Els representants sindicals i la presidència del Patronat de la Fundació Hospital Manacor varen arribar a un preacord per desbloquejar el conveni col·lectiu del personal del centre sanitari i així evitar la vaga.

Després de dos dies de dures negociacions davant el Tribunal de Mediació i Arbritatge de les Illes Balears (Tamib), les dues parts han pogut acostar posicions i s'ha arribat a un preacord que serà ratificat avui a les 12 del migdia davant el mateix tribunal.

Tant Ildefonso Pérez, president del comitè d'empresa, com Xavier Feliu, director adjunt a gerència de l'Hospital Manacor, varen optar ahir capvespre per la discreció, si bé varen confirmar que les negociacions han estat dures i difícils.

Feliu va expressar que «finalment s'ha arribat a un preacord que es donarà a conèixer al personal i al patronat de la Fundació Hospital Manacor i ratificat davant el Tamib».

L'acord definitiu no se farà públic fins al proper dijous, una vegada sigui ratificat per ambdues parts en conflicte. Un cop s'hagi signat l'acord definitiu, el preavís de vaga, cursat en el seu dia pels sindicats serà anul·lat.

Un dels punts d'acord arribats ahir, consisteix en la creació d'una comissió de seguiment integrada pels representants sindicals i de la fundació pel pagament d'incentius al personal.

El batle de Manacor, Miquel Riera (ALM), s'ha mostrat satisfet davant la possibilitat que el patronat i els treballadors de l'Hospital arribin a un acord definitiu per evitar la vaga.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris