algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Els sindicats i la direcció de l'Hospital acosten posicions per evitar la vaga

Les negociacions que començaren ahir al Tamib està previst que continuïn avui

Els representants del comitè d'empresa i del Patronat de la Fundació Hospital Manacor es varen seure, durant tot el dia d'ahir, a negociar el desbloqueig del conveni davant el Tribunal de Mediació i Arbitratge de les Illes Balears (Tamib) i així evitar una possible vaga dels treballadors. Així i tot, si no s'arriba a un acord, els empleats de l'Hospital Manacor han manifestat que continuen disposats a organitzar una vaga per aconseguir un millor conveni col·lectiu de treball.

El comitè d'empresa i els directius de la Fundació Manacor varen acudir ahir, per segona vegada consecutiva, al Tamib per intentar solucionar la crisi. Un dels punts d'acord arribats ahir, consisteix a la creació d'una comissió de seguiment integrada pels representants sindicals i de la Fundació sobre el pagament d'incentius al personal.

A la primera jornada de negociacions, realitzada durant tot el dia d'ahir, varen estar presents el director territorial d'Insalud i president del Patronat de la Fundació, Javier Rodrigo de Santos, acompanyat del director gerent de l'Hospital Manacor, Carles Ricci i el director adjunt de l'Hospital, Xavier Feliu.

Per part del personal va acudir a la negociació el president del comitè d'empresa, Ildefonso Pérez, qui va estar acompanyat per altres representants sindicals, entre aquests, Carles Moreno, secretari general de Sanitat de l'Unió General de Treballadors (UGT) i Manel Garcia, secretari general de Sanitat de Comissions Obreres (CCOO).

Cal recordar que des de principi d'estiu d'aquest any, es varen dur a terme tota una sèrie de mobilitzacions que varen concloure en una primera reunió en el Tamib i la possibilitat de poder arribar a un acord per signar el conveni a finals del mes de juliol. Aquest acord mai no es va arribar a signar i és el que encara es continuarà negociant durant el dia d'avui davant el Tamib.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris