nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

El fiscal demana una condemna de 84 anys per a 8 traficants de droga

El grup pertany a la mateixa família i actuava a un pis del centre de Palma

El fiscal Jaume Guash demana un total de 84 anys de presó per a vuit veïns de la zona del centre antic de Palma per traficar amb drogues. Ahir, el Tribunal de la Secció Primera de l'Audiència de Palma jutjà el cas en què estan implicats Ana María I.S., María Luz P.M., Jesús M.M., Francisca I.S., Susana B.M., Miquel Josep C.F., Enrique B.B. i Paulina I.S.

Aquestes vuit persones foren detingudes el mes de gener de l'any 1996 per funcionaris de la Policia Local de Palma en una operació que es perllongà per una setmana i que dugué els investigadors al carrer Hostal de Bauló, de Palma, en un pis abandonat. Tot partí de les peticions dels sospitosos veïns. Es comprovà que Paula I.S. encapçalava el grup i que comptava amb l'ajuda dels seus familiars.

L'operació policíaca consistí que els agents se situaren a l'habitatge del davant, on vigilaven diàriament els moviments dels sospitosos. Arribaren a descobrir que els acusats duien la droga des d'un habitatge del carrer Son Alemany, a la barriada de Son Oliva, i que després passaven a la seva venda al pis del carrer Hostal de Bauló. Actuaven dividits en dos grups, segons els investigadors, un que actuava durant el matí, i l'altre al vespre.

Segons el fiscal, era Ana María I.S. qui s'encarregava de dur la droga i de vendre-la. S'introduïa la substància dins la vagina per no aixecar sospites. L'horabaixa, era la seva germana Francisca qui realitzava el negoci, que comptava amb la col·laboració del seu marit, Miquel Josep C.F.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris