nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Èxit rotund del «sí» a favor d'instal·lar un centre de dia en el local del Port

Dels 372 grans que votaren, 316 es decantaren a favor i 32 en contra

Els socis de la Tercera Edat del Port d'Alcúdia es decantaren majoritàriament a favor de la instal·lació d'un centre de dia en el local que ara ocupen. Dels 372 grans que dissabte capvespre s'acostaren fins el local de la Tercera Edat del Port d'Alcúdia per recollir la papereta i exercir el seu dret a vot, 283 votaren que «sí» volien un centre de dia, només 32 es decantaren pel «no». Això sí, hi gagué 56 persones que se n'abstingueren. També donaren una papereta per nul·la.

L'escrutini de vots es féu ahir capvespre en el mateix local i enmig d'una gran expectació. Els grans esperaven impacients que acabàs la classe de cuina per procedir al recompte de vots. Així com anava guanyant el «sí», les cares de molts dels socis s'anaven il·luminant d'entusiasme. Ningú no mostrà indignació.

Després, el president, Pere Bennàssar, manifestava tot content que «ha estat un èxit total de participació. Creiem que s'ha de fer el centre de dia. Sempre he estat partidari que això funcioni», afegí i repetí les mateixes paraules del dissabte: «Tots tenim la roba a l'estenedor...».

La regidora de Benestar Social, Mercedes Buendía, que seguí de prop l'escrutini, comentà seguidament la seva satisfacció davant l'avantatjosa victòria del «sí». I avançà que «intentarem engegar el centre de dia tan aviat com sigui possible, serà d'aquí a 15 o 20 dies. Bé, ens hem establert una data límit que expira el 15 de novembre».

Buendía comentà també que la Creu Roja ha presentant a l'Ajuntament d'Alcúdia una proposta per participar en la gestió del nou centre de dia. Des del Consistori, emperò, encara no han pres cap determinació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris