muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Obres Públiques du al consell de Govern de divendres la nova carretera de la UIB

El traçat que s'aprovarà descarta el desdoblament i serà consensuat amb els usuaris

El conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, durà al consell de Govern de divendres per la seva aprovació el projecte de la carretera de la UIB, un dels objectius prioritaris del seu departament. Ferrer començà la passada setmana a mantenir reunions amb tots els usuaris afectats, com ara els responsables de la UIB, associacions d'estudiants i entitats ecologistes (GOB) per tal de consensuar una decisió sobre aquesta polèmica i perillosa via.

Fonts de la Conselleria d'Obres Públiques informaren que el seu titular i els tècnics han de decidir entre dues possibilitats: aprofitar el projecte que ja està aprovat per Madrid dins del marc del conveni de carreteres o realitzar-ne un de nou.

Aquesta segona alternativa ha estat rebutjada perquè els terminis legals per elaborar un nou projecte, entre l'exposició pública, l'estudi de les al·legacions i el vistiplau del Govern central, retardaria l'execució de la reforma com a mínim dos anys i pel conseller Ferrer aquest projecte és urgent.

Josep Antoni Ferrer es decanta per una modificació del projecte ja aprovat que es realitzaria en dues fases, el contingut de les quals serà decidit pels tècnics de la Conselleria. En qualsevol cas, s'ha descartat el desdoblament pel greu impacte ambiental.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris