nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Uns 25.000 visitants participaren en la Fira del Pebre Bord

Antich i Munar presidiren la mostra, que envaí mig poble

La tradicional Fira del Pebre Bord de Felanitx va atreure ahir matí prop de 25.000 persones procedents de tots els indrets de la geografia mallorquina. Felanitx esdevingué durant una sèrie d'hores la vertadera capital de Mallorca no només per l'enorme concentració de visitants sinó també per la diversitat i qualitat dels productes que s'hi exposaren.

El president del Govern, Francesc Antich, juntament amb la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, inauguraren la multitudinària Fira de Felanitx. A l'acte també hi assistiren les autoritats locals amb el batle al capdavant, Miquel Riera (PSOE), així com els tinents de batle, Miquel Julià (UM) i Jaume Binimelis (PSM).

Els diferents expositors de la Fira ocuparen gairebé la meitat del centre urbà de Felanitx. Els carrers foren envaïts per una nombrosa assistència de públic que no es volgué perdre una de les mostres més emblemàtiques d'octubre. Fins i tot, s'hagueren d'habilitar zones d'estacionament per tal de poder albergar la gran quantitat de vehicles que es desplaçaren fins a Felanitx per poder gaudir de la famosa Fira del Pebre Bord.

Una extensa mostra de sectors comercials tingueren representació en els expositors de la Fira, des de vehicles de tot tipus fins a animals, roba, ceràmica, productes comestibles, objectes decoratius realitzats a mà i en definitiva, una llarga llista d'expositors on s'hi podia trobar gairebé de tot.

El gran escenari de la Mostra d'Artesania i Empresa Local fou el mercat municipal. Més d'una vintena d'empreses de la localitat donaren a conèixer els seus productes. En la tradicional Fira del Pebre Bord no podien faltar tots aquells productes típics tan indispensables a l'hora de realitzar les matances i que de fet, donen nom a la mostra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris