algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

La reforma viària entra en vigor sense incidents i molts de conductors despistats

Jaume Colom recorregué amb els mitjans de comunicació tots els carrers afectats

Ahir a les 7 del matí s'activà la tan esperada i polèmica reforma circulatòria del centre de Sóller. El regidor de Governació, Jaume Colom, i el cap de la Policia Local, Miquel Quetgles, recorregueren la ciutat a partir de les 10.30 del matí per comprovar els problemes que poguessin sorgir i explicar als mitjans de comunicació les principals característiques de la reforma que, a partir d'ara, capgira la circulació al centre de la vila.

Als carrers, la Policia Local va doblar els seus efectius per explicar als encara despistats conductors per on s'havien de dirigir per arribar als aparcaments municipals o cap a les altres direccions.

Al llarg del matí no es varen produir incidències dignes de menció tot i que alguns punts de la xarxa viària sollerica continuaran essent tan conflictius com fins ara o encara més.

La reforma es féu coincidir amb la posada en marxa de la nova rotonda de can Repic, on uns senyals gegantins adverteixen que la baixada directa fins al centre només està permesa als residents d'un tram del carrer Nou.

Segons Colom i Quetgles, «la intenció principal de la reforma és precisament evitar que els cotxes entrin dins el nucli urbà i es dirigeixin directament cap als aparcaments públics a fi de descongestionar el centre». Tot i això, la inexistència, encara ahir, de molts senyals informatiu va ocasionar moltes equivocacions entre els sollerics que no s'havien après de memòria la reforma i els visitants que havien vingut a Sóller en altres ocasions.

A la plaça Constitució, la confluència del creuer del tramvia amb els carrers Bauçà, Jeroni Estades i Cristòfol Colom, provocà cada mitja hora una certa confusió, tot i que els conductors del tramvia van molt alerta, sobretot d'ençà l'accident de la setmana passada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris