muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Antich assegura que els tècnics veuen viable la desviació del torrent

El president del Govern va descartar la construcció de l'autopista

El president del Govern balear, Francesc Antich, va assegurar que la Conselleria de Medi Ambient està estudiant una solució definitiva al problema de les inundacions i que els tècnics apunten a la possibilitat que el desviament del torrent de sa Cabana és el més viable. Així ho va expressar el president Antich a la seva visita oficial que va realitzar a Manacor amb la finalitat de mantenir una reunió de feina amb la corporació municipal. Antich també va estar acompanyat pel director general de Recursos Hídrics, Antoni Rodríguez; el director general d'Obres Públiques i Transports, Joaquim Rodríguez, i el gerent del Servei Ferroviari de Mallorca, José Antonio Santos.

Una vegada es va haver acabada la reunió amb el consistori en ple, el president Antich i el batle de Manacor, Miquel Riera, varen informar els mitjans de comunicació sobre el contingut d'aquestes reunions.

Antich va explicar que «aquestes visites als distints municipis es basen en l'interès comú d'intentar coordinar el treball de totes les institucions».

Els temes que més es varen debatre foren, en primer lloc, trobar una solució viable per tal d'evitar inundacions a causa del desbordament del torrent de sa Cabana. En segon lloc, es va parlar de la millora del transport públic i la reimplantació de les línies del ferrocarril, seguint la modificació del Pla de carreteres, rebutjant la construcció d'autopistes i la implantació de l'ecotaxa turística a partit de l'any 2000. Pel que fa al desviament del torrent, Antich va manifestar que «la Conselleria de Medi Ambient està treballant en una solució definitiva amb la finalitat d'evitar més inundacions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris