algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

Yvonne O'Brien encara era viva quan el seu assassí li arrabassà la mandíbula

L'informe forense demostra que el crim va ser molt més brutal del que es pensava

59538

Els investigadors envara avaluen els indicis torbats a la casa on residia la víctima.

Yvonne O'Brien, la britànica de 37 anys assassinada de manera brutal al Port d'Alcúdia el passat dia 29 d'agost, va patir una mort molt més atroç del que fins ara es pensava, ja que el seu assassí li va arrabassar la mandíbula inferior mentre ella encara era viva. Aquestes dades, entre moltes d'altres, es troben reflectides en l'informe de l'autòpsia que va ser practicada pels forenses Miquel Serra i Joana Siquier, que ha estat entregada a la Guàrdia Civil, responsable de la investigació iniciada en el moment del crim.

Segons els metges, la víctima presentava 14 ferides incises a la zona malar esquerra, de dimensions que oscil·len entre els dos i els cinc mil·límetres, i que en alguns casos travessaren les seves galtes, fet que provocà incisions a les genives. La naturalesa específica d'aquestes lesions no deixa cap dubte que la britànica encara era viva mentre la mutilaven. El fil elèctric que li voltava el coll tenia el gruix d'un dit petit de la mà i estava lligat fortament amb un nus mariner en tota la circumferència. Pel que fa a les ferides d'arma blanca, en el tòrax en varen ser localitzades sis, situades a la part inferior de l'esternó, així com onze lesions de tipus esgarrapada. El mugró dret estava seccionat en forma de penjoll amb un objecte altament incisiu, com si l'haguessin pelat, i se subjectava al cos amb la pell de la banda dreta.

La llengua de la difunta es trobava quasi seccionada per complet, i en quedava només un fragment adherit a la seva base. Aquesta circumstància indica que Yvonne patí un dolor tan intens mentre era massacrada que es tallà la llengua a mossegades, en una terrible orgia de dolor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris