algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

La propietat de can Guilló té intenció de legalitzar el golf quan està quasi llest

L'Ajuntament no permetrà que facin una oferta complementària dins la finca

El propietari de can Guilló ha manifestat ara a l'Ajuntament que té intenció de legalitzar el camp de golf, quan fa més d'un any que aquestes instal·lacions esportives estan pràcticament acabades. Ara per ara, només queda per créixer la gespa en alguns indrets. Això sí, les obres continuen paralitzades.

La batlessa de Pollença, Francisca Ramon, decretà el passat 29 de setembre la paralització quan considerà que l'Ajuntament tenia prou elements que confirmaven l'existència d'un golf construït de forma totalment il·legal. Ara, la batlessa ja ha fet saber al propietari que el primer que ha de fer si vol legalitzar la situació és presentar un avantprojecte. I a més, adreçar-se a la Conselleria d'Agricultura i a la de Turisme per saber quins requisits ha de complir.

D'entrada, emperò, Ramon li ha imposat dues condicions sine quan non a la societat Can Guilló S.A. que haurà de complir si al final aconsegueix el permís per fer el golf. Indiscutiblement haurà de regar amb aigua depurada les instal·lacions esportives i, a més, el camp de golf no podrà comptar amb una oferta complementària.

Ramon, ahir, volgué concretar que amb l'aplicació d'aquestes condicions no donen per legalitzat el golf. «Només es podrà legalitzar si compleix amb tots els requisits i si tot el Consistori pollencí està d'acord que es faci el golf».

El camp de golf ara ja està força avançat. De fet, darrerament per la finca circulava un típic cotxet de golf que desplaçava els seus ocupants de green en green. Aquest estiu, fins i tot, alguns veïns han trobat pilotes de golf dins les seves propietats. La propietat emperò fins ara sempre havia mantingut davant l'Ajuntament que el que estava fent a can Guilló era «una granja del segle XXI» i no un golf.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris