muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Cort treu a concurs la construcció del pàrquing de Comte de Sallent

El projecte contempla la creació del pas subterrani de l'avinguda d'Alemanya

El ple de Cort aprovarà en el proper plenari municipal el plec de condicions perquè es pugui treure a concurs la concessió i explotació del servei d'aparcament subterrani per a automòbils de turisme a la zona de l'avinguda Comte de Sallent; i la construcció d'un pas subterrani per a vehicles que comuniqui l'avinguda d'Alemanya amb els carrers General Riera i Antoni Marquès.

Segons explicà el regidor d'infrastructures i tercer tinent de batle, José María Rodríguez, aquest fet possibilitarà que el plec de condicions sigui publicat en el BOIB el mes de novembre; amb la qual cosa la concessió del concurs es farà a finals de febrer.

El pàrquing comptarà, almenys, amb dues plantes; i el nombre de places imprescindible que han d'oferir les empreses que optin al concurs és de 450: tres-centes per a rotació i 150 destinades a l'aparcament de residents; tot i que l'espai destinat permet la creació d'un nombre de places més elevat.

El termini d'execució de totes les obres (incloses les de condicionament de superfície i els desviaments de serveis necessaris) serà, com a màxim, de devuit mesos.

Però, a part de a la creació de noves places d'aparcament, Rodríguez posa tot l'èmfasi en la construcció d'aquest bypass subterrani per donar fluïdesa al trànsit de la ciutat, en el que qualificà com «l'encreuament més conflictiu de Palma després d'haver solventat els problemes al final d'Aragó».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris