nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

Munar intervindrà per evitar el tancament de la delegació de Gesa

El CIM creu que el centre és vital per les línies elèctriques i el servei d'avaries

El Consell Insular de Mallorca (CIM) vol convèncer Gesa de no tancar el centre de Campos a causa de la importància que suposa el manteniment de les línies elèctriques i el servei d'avaries de la comarca del Migjorn.

La presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, ha proposat la signatura d'un document conjunt per tal d'arribar a un acord en ple entre tots els Ajuntaments de la comarca i el CIM per exigir a l'empresa elèctrica que mantingui el centre de Campos. Ahir, Munar es reuní amb els representants dels treballadors, Fernando Valls i Antoni Obrador, que explicaren la situació després de l'ordre de tancament del centre laboral de Campos.

La presidenta va mostrar el seu total suport i recordà que UM, com a partit nacionalista, ja augurà que la fusió de Gesa amb Endesa no funcionaria perquè tot es decideix des de Madrid. Munar, durant aquesta setmana, ha realitzat gestions amb Gesa per interessar-se per aquest tema de Campos i ha comprovat que des de Mallorca no es pot prendre cap decisió.

Els treballadors explicaren a la presidenta que si existeix una avaria a la zona i els efectius són a Manacor, es tardarà com a mínim una hora per arribar al lloc.

Els representants sindicals de l'empresa elèctrica, UGT, CCOO i Associació de treballadors de GESA van anunciar fa setmanes que prendrien mesures per evitar el tancament. Els treballadors acusen els responsables del Personal de mantenir actituds intolerants ja que l'empresa només està disposada a negociar la clausura i el consegüent trasllat dels empleats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris