algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El Govern afavorirà joves, pares i discapacitats en els imposts del 2000

Ha aprovat deduccions en habitatges, custòdia de fills i exempcions en les herències

96674

Alguns declarants trobaran beneficis fiscals en els tributs autonòmics.

La Conselleria d'Hisenda i Pressuposts, que dirigeix Joan Mesquida (PSIB), exposà ahir al Consell de Govern el nou marc tributari que quedarà configurat amb les modificacions que ha aprovat l'Executiu i amb els canvis experimentats pels beneficis fiscals que ja estan en vigor.

Així, el Govern de les Illes Balears farà ús de la seva capacitat normativa sobre els tributs cedits amb l'objectiu d'articular per a l'exercici de l'any 2000 un nou marc tributari per als residents a l'Arxipèlag.

Aquest nou marc afavoreix, principalment, els joves que compren o rehabiliten els seus habitatges, els pares amb despeses per la custòdia de fills menors de 3 anys, les persones grans, els discapacitats físics i psíquics i els seus ascendents o descendents, els propietaris de terrenys rústics declarats àrees naturals i els hereus de successions i donacions amb uns valors econòmics limitats.

Respecte de l'impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF), el Govern ha reestructurat les deduccions aplicades fins ara i n'ha creades de noves, amb la qual cosa, per a l'exercici de l'any 2000, hi haurà sis deduccions autonòmiques en vigor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris