algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Jaume Matas convoca unes jornades de debat sobre l'ecotaxa turística

És la primera vegada que el PP pren una iniciativa relacionada amb l'anunciat impost

El Partit Popular (PP) organitzarà unes jornades per debatre l'ecotaxa turística. Segons anuncià ahir el president del PP balear, Jaume Matas, després de la constitució de la junta directiva regional, «abans d'un mes celebraren unes jornades de reflexió i debat obert sobre l'ecotaxa turística, a les quals convidarem organitzacions empresarials i ciutadanes».

Matas afegí que «encara no coneixem res sobre el contingut i sobre l'articulació d'aquest projecte del Govern excepte el seu destí, actuacions mediambientals i relacionades amb la rehabilitació i les infraestructures turístiques, en la qual cosa serà fàcil posar-se d'acord, però gràcies a les jornades almenys sí coneixerem l'opinió de la ciutadania i dels estaments socials».

Aquesta és la primera vegada que el PP pren una iniciativa sobre l'ecotaxa turística. Fins ara, els populars havien renunciat a pronunciar-se sobre el projecte al·legant que el Govern no ha aportat la informació necessària. La realitat és que l'Executiu autonòmic no ha perfilat al detall la iniciativa, encara que el conseller d'Hisenda i Pressuposts, Joan Mesquida, ha anunciat que la seva redacció ja està molt avançada.

La junta regional del PP balear tractà també altres temes, com l'ajornament de la constitució de les juntes insulars fins després de les eleccions generals. Així mateix, s'organitzaran visites i reunions amb les juntes locals i de districte per analitzar la situació de cada municipi després de les eleccions del passat 13 de juny i la de les pròpies juntes locals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris