algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

UM denuncia que un solar de Benestar Social «és un niu de rates»

La Conselleria hi ha de construir un centre d'atenció a grans discapacitats

El grup municipal d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament de Palma denuncià ahir que un solar pertanyent a la Conselleria de Treball i Benestar Social s'ha convertit en «un niu de rates».

Els nacionalistes de centre han rebut nombroses cridades de veïns de la cantonada dels carrers Viñedo, Joan Crespí i Morlà, on es troba ubicat aquest solar, que els han advertit de la nombrosa brutícia que hi ha al seu interior i que darrerament s'hi han pogut veure rosegadors de grans dimensions.

Aquest solar estava ocupat per l'antic garatge de la marina que ha estat esbucat de manera parcial. El conveni amb el Ministeri de Defensa va permetre la requalificació d'aquest espai i l'Executiu Matas el va comprar per destinar-lo a la construcció d'un centre de dia per a persones grans i una unitat d'acció per atendre els grans discapacitats físics (especialment malalts afectats de tetraplègia i Esclerosi lateral amiotròfica).

El Consell de Govern del 12 d'abril de 1999 aprovà l'adscripció d'aquest terreny a la Conselleria de Presidència i concretament a l'Institut Balear d'Afers Socials.

Les obres d'esbucament de l'antic magatzem començaren abans de les eleccions, però el projecte quedà paralitzat ràpidament després dels comicis. Actualment, el terreny i el projecte han passat a dependre a la Conselleria de Treball i Benestar Social i en concret a aquest darrer departament.

Fonts d'aquesta Conselleria asseguraren que s'estan pactant les assignacions pressupostàries per continuar com més aviat millor amb les obres previstes, però com que no hi ha dotació fixa el projecte es pot veure endarrerit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris