algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Els socis de la Tercera Edat decidiran en referèndum si volen el centre de dia

La Junta ha convocat aquesta consulta per acabar amb l'enfrontament existent

La Junta de la Tercera Edat del Port d'Alcúdia ha convocat un referèndum per acabar amb la polèmica que s'encetà quan l'Ajuntament proposà fer un centre de dia en el local de gent gran.

«Hi va haver socis que no hi estaren d'acord. Tal vegada l'Ajuntament es va expressar malament i els diaris donaren per fet que el centre de dia s'ubicaria en el nostre local i, a partir d'aquí, els fets es precipitaren. Fins i tot, a mi m'envestiren un parell de socis que no hi estaven gens d'acord. Deien que no volien veure gent que baveja o que es troba en males condicions asseguda pel bar. Però, el local és gran i hi ha molt d'espai», explicà ahir el vicepresident de l'associació, Joan Duran.

La Junta de la Tercera Edat del Port d'Alcúdia ha considerat oportú acabar amb l'aldarull que aixecà la proposta municipal consultant els socis «si accepten o no el centre de dia a la nostra associació». Ho farà dissabte capvespre, aprofitant la bunyolada.

La bosseta de bunyols anirà acompanyada de dues paperetes, una amb un «sí» i l'altra amb un «no» perquè el soci dipositi l'opció que considerin més oportuna. El recompte de paperetes probablement es deixarà pel dilluns, perquè després de les votacions està previst que la festa continuï. De fet, una orquestra s'encarregarà d'animar la vetllada.

«L'hora d'obrir les paperetes s'exposarà en el tauló d'anuncis perquè tots els socis hi puguin ser present. No farem res d'amagat. Totes les paperetes s'obriran davant els socis i, a més, en acabar les votacions esquinçarem aquelles que no s'hagin fet servir», comentà Duran. La Junta també ha convidat el batle, Miquel Ferrer, i la regidora de Sanitat i Benestar social, Mercedes Buendía, perquè donin una explicació als socis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris