nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

Cort recorre contra la sentència que anul·la la concessió de l'ORA a Dornier

Cort ha recorregut al Suprem contra la sentència que anul·la la concessió de l'ORA, tot i que ja és segur que no es prorrogarà el contracte amb l'empresa Dornier que expira el mes que ve.

La sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Balears invalidà l'acord del consistori del vint-i-set d'octubre de 1994 en el qual es va aprovar la concessió del concurs a l'empresa esmentada de la gestió de l'Ordenança Reguladora d'Aparcaments.

La sentència anul·lava la decisió municipal a causa de la inexistència d'un projecte tècnic que hauria hagut de presentar-se abans de la convocatòria del concurs i del qual havien de sorgir les bases d'aquest.

L'Ajuntament de Palma i l'empresa concessionària opinen que el plec de condicions equival al projecte tècnic i en aquest sentit s'ha encaminat el recurs interposat pels serveis jurídics de la sala.

De totes maneres, el que és segur és que Dornier no es farà càrrec de la gestió a partir de novembre. El consistori podria haver renovat la contracta amb aquesta empresa per un període de cinc anys més, però no s'arribarà a aquesta solució. L'ORA va ser privatitzada pel govern del Partit Popular a Cort l'any 1994.

El recurs contra l'adjudicació del concurs a l'empresa Dornier va ser interposat per la Companyia d'Aparcament Regulat, que optà al concurs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris