algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

La regidora Frau es comprà unes ulleres a càrrec de l'Ajuntament

La política del PP cobra més de set milions de pessetes brutes anuals

La regidora de Participació ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Maria José Frau, s'ha comprat unes ulleres graduades a càrrec de les arques municipals.

La comissió de Govern aprovà ahir l'endossament de la factura de les ulleres, 11.611 pessetes, a la partida 01.111.0000.161/00 del pressupost de 1999.

Cort té dues partides destinades a la prestació d'ajudes mèdiques que no són cobertes per l'assegurança d'assistència sanitària concertada amb Asisa ni per la seguretat social, una per cobrir les despeses dels funcionaris i una altra per a les dels regidors.

Maria José Frau és la primera regidora que ha fet ús d'aquest avantatge municipal en aquesta legislatura. Segons va explicar a Diari de Balears el portaveu del grup socialista, Antoni Roig, aquest fet pot significar tot un precedent, ja que «no record que a la passada legislatura hi hagués cap regidor que ho fes». Tot i que aquest fet no constitueix cap il·legalitat, no han faltat les veus que han criticat aquesta postura.

Maria José Frau cobra més de set milions de pessetes brutes anuals gràcies a la pujada de sous que va aprovar Cort en el passat mes de setembre. És a dir que la regidora ingressa unes 350 mil pessetes netes cada mes, més doblers que la majoria de funcionaris de l'Ajuntament de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris