algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Els cotxes clàssics mostraren la seva esplendor a la costa de Cala Rajada

Vehicles dels anys 50 i 60 foren objecte d'una exposició-subhasta

Els cotxes clàssics varen prendre Cala Rajada dissabte passat al restaurant Il Mulino Bianco on es va celebrar una exposició i subhasta de vehicles i objectes antics que va organitzar el propietari Francesco Lottici.

Entre els automòbils que entraven dins subhasta hi havia un Mercedes Benz 220 SE de l'any 1962 propietat de la popular cantant i actriu Sara Montiel. El cotxe és un coupè gris, en perfecte estat de conservació i funcionament, el preu de sortida del qual era de 2.200.000 pessetes, però no va sorgir cap comprador.

El cotxe que sí es va vendre va ser un Lotus Elan S1 de l'any 1964, únic dins Mallorca i en perfecte estat que sortia amb el preu de 2.200.000 pessetes i es va subhastar per 2.500.000.

A l'exposició de cotxes destinats a la subhasta es va adherir el club de cotxes clàssics d'Andratx que va organitzar un ral·li pel centre de l'Illa i acabaren la volta a Cala Rajada deixant els seus cotxes aparcats a l'explanada del restaurant.

S'hi pogueren veure marques com Jaguar, Rolls Roice, Ferrari, Mercedes, Alfa Romeo, Porsche, entre altres. Tots daten d'entre 1950 fins a final de la dècada dels anys 60. També era en venda una Moto Ducati 250 Desmo de 1972 perfectament restaurada i amb un preu de sortida de 350.000 pessetes.

Així mateix, els antiquaris i col·leccionistes varen poder gaudir d'una subhasta on hi havia quadres de gran valor com un procedent de l'escola Italiana del segle XVII anomenat «Sense títol», valorat per 4.500.000 pessetes i sortia per 1.500.000.

L'organitzador de la subhasta, Francesco Lottici, reconegué que les antiguitats obtingueren més èxit que els cotxes clàssics, no obstant això, vol organitzar una altra subhasta pel mes de gener.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris