algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els placers no volen anar al mercat cobert perquè és poc rendible

El regidor de mercat va exposar el projecte a mig centenar de venedors

La majoria dels venedors de fruita i verdura del mercat d'Inca es neguen a traslladar-se a l'edifici del mercat cobert per la poca rendibilitat i les deficients instal·lacions amb què compta aquest edifici municipal.

Aquesta fou la resposta majoritària que donaren els venedors involucrats en aquest projecte al regidor de Mercats, Josep Benassa, a la reunió mantinguda abans d'ahir a la sala de plens del Consistori.

El regidor de Mercat va exposar a quasi mig centenar de venedors afectats els objectius de l'equip de govern. Els objectius municipals pretenen reutilitzar l'espai del mercat cobert d'Inca, que ara està inutilitzat, per tal de donar un millor servei. Per una banda, els dos llocs de peixateria que ara es troben a la primera planta es traslladaran a la planta inferior. Els venedors de fruita i verdura que ara estan repartits pels carrers als voltants del recinte passaran a l'interior. Aquests es repartiran entre la primera planta i el soterrani. Amb aquesta modificació «la fruita i la verdura es trobarà molt més a cobro dins del recinte cobert que defora» justificà el regidor.

També la seva intenció és ampliar horaris de servei, ja que l'edifici del mercat romandrà obert el dimecres horabaixa, un dia abans del mercat, fins a les 20.00 hores. La resposta majoritària dels afectats va ser ben negativa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris