algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El comitè de personal de l'Hospital demana la intervenció de Sanitat

El Tribunal d'Arbitratge i Mediació intervindrà en el conflicte de dia 25

El comitè d'empresa de l'Hospital de Manacor ha demanat la intervenció de la consellera de Sanitat del Govern balear, Aina Salom, en el conflicte que mantenen amb la direcció de la Fundació per a l'elaboració del conveni col·lectiu.

Ahir matí es va celebrar una reunió entre els representants sindicals i els responsables de la Fundació, a la qual va comparèixer el gerent de l'Hospital, Carles Ricci. La reunió es clausurà sense cap acord entre les dues parts interessades i se'ls ha convocat per al proper dia 25 davant el Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (Tamib).

El president del comitè d'empresa, Ildefonso Pérez, va manifestar que «avui iniciarem una sèrie de reunions amb el personal amb la finalitat d'informar-los de la possible celebració d'una vaga. A més, també hem previst la realització d'assemblees informatives amb el personal».

Per la seva banda, Carles Ricci, gerent de la Fundació Hospital, va afirmar que «des de la Fundació hem arribat a cedir en uns 17 o 18 punts reivindicats pel comitè. No obstant això, no ha estat possible arribar a un acord i serà necessària la intervenció del Tamib».

Cal recordar que la setmana passada el comitè d'empresa del centre hospitalari s'entrevistà amb el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM), per demanar-li la intervenció de la màxima autoritat municipal en la negociació del conveni col·lectiu.

El que des d'un principi ha reivindicat el col·lectiu laboral de l'Hospital és la tinença d'un conveni equiparat al de la Fundació del centre hospitalari d'Alcorcón, ja que consideren que és una diferència abismal entre ambdós centres sanitaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris