algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El TSJB resoldrà el recurs contra Nájera per la urbanització Ciutat del Golf

L'exregidor Anselmo Martín declara la setmana que ve com a testimoni de l'acusació

La Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de Balears està tramitant el recurs interposat fa quatre anys contra la resolució de l'Ajuntament de Calvià de declarar desert el concurs del pla d'actuació urbanística Ciutat del Golf, el promotor de la qual és l'empresa Imisa.

La propera setmana està prevista la declaració de l'exregidor del Consistori calvianer, Anselmo Martín, que acudeix davant el TSJB com a testimoni de l'acusació. Malgrat que no es descarta una intervenció davant el Tribunal de la batlessa de Calvià, Margarita Nájera, a data d'ahir la política socialista no havia rebut cap citació judicial.

Ni Miquel Nigorra, ni tampoc Joan Nigorra, aquest darrer portaveu d'Imisa, volgueren fer cap tipus de declaracions ni concretar quines eren els seus objectius de l'acció judicial. «El recurs està interposat des de fa més de quatre anys, segueix els tràmits i no vull parlar de l'assumpte», afirmà Miquel Nigorra.

Per la seva part, Juan Nigorra indicà que s'havien presentat alguns contenciosos sobre el tema, però reiterà que esperaria les sentències judicials com a pas previ a fer manifestacions sobre el conflicte.

Els advocats que defensen els interessos de les dues parts també es mostraren contraris a parlar. Des del gabinet de Bartomeu Sitjar, que representa Imisa, assenyalaren que la Sala del Contenciós realitza el mateix tipus de proves que la jurisdicció civil i matisà que tant els batles com els presidents dels consells insulars poden prestar declaració per escrit.

De la seva banda, el misser que defensa l'Ajuntament de Calvià, José Luís Martín Pelegrín, confirmà que l'empresa demandant reclama un incompliment per part de l'administració que ha provocat uns perjudicis, malgrat que «no està determinada la quantitat». Així mateix apuntà que era llunyana la possibilitat d'indemnització, «però no quedava exclosa malgrat que l'Ajuntament actuà conforme a dret».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris