algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Els escolars queden sense transport a causa de la vaga d'Aumasa

Avui dematí s'ha iniciat una aturada de quatre dies amb els serveis mínims

Els alumnes dels centres escolars de la comarca de Llevant i del municipi de Llucmajor seran els principals perjudicats per la vaga iniciada durant la matinada d'avui pels treballadors de l'empresa Autocares Manacor SA (Aumasa), i Rutas de Cala Rajada SL.

La Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports va garantir ahir els serveis mínims a la ruta regular de transports des dels distints llocs d'aturada de Manacor a la resta de l'Illa, així com el servei d'autocar a l'Hospital de Manacor. No obstant això, des de la Conselleria no es va garantir el transport escolar als centres educatius que utilitzen l'empresa Aumasa per dur a terme aquest servei.

Els centres que la companyia Aumasa dóna els seus serveis de transport escolar i que es quedaran sense autocar a partir d'avui són: CP Alzinar de Capdepera, Jaume III i l'Institut Maria Antònia Salvà de Llucmajor, Mitjà de Mar de Portocristo, instituts Mossèn Alcover i na Camel·la de Manacor, el centre escolar Mestre Pere Garau de Son Macià, el col·legi Punta de n'Amer de Cala Millor (Sant Llorenç), l'institut i el col·legi Jaume Fornaris de Son Servera i l'institut Llorenç Garcia i Font d'Artà.

Des dels centres escolars amb els quals ha contactat aquest diari informaren que ja s'han avisat els alumnes i els pares sobre la problemàtica que es viurà als propers dies. Així mateix, s'ha recomanat als alumnes i pares que el transport es dugui a terme amb vehicles particulars fins divendres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris