muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El projecte de llei del Consell Social passarà al Parlament a final de mes

Serà un òrgan que s'encarregarà de connectar la UIB amb la societat balear

El conseller d'Educació i Cultura, Damià Pons, i el director general d'Universitat, Martí March, presentaren ahir als mitjans de comunicació el projecte de llei del Consell Social de la UIB, que entrarà al Parlament per a la seva aprovació a finals del present mes o a principi del que ve. El Consell Social de la UIB serà un òrgan que haurà de garantir la participació de la societat balear en el govern de la institució universitària.

«La importància que té el Consell Social és que serà una eina per a la interrelació entre la UIB i la societat. No és raonable que la nostra universitat funcioni com a una illa, i és vital que els estaments socials participin d'aquesta i viceversa. Serà com un portaveu social de la nostra universitat», manifestà el conseller.

La intenció és que el projecte de llei entri directament al Parlament i estigui aprovat abans de les vacances de Nadal, per tal que el proper any ja pugui funcionar l'òrgan.

El director general d'Universitat, Martí March, també assenyalà la importància del Consell Social de la UIB i explicà el seu funcionament i la seva composició. «Entre les funcions principals d'aquest òrgan "comentà March" puc destacar la promoció que farà de la participació de la societat en tot el que fa referència al finançament de la Universitat, impulsar activitats que permetin un apropament dels estudiants universitaris a les demandes laborals de les empreses o impulsar la política de beques, ajudes i crèdits a estudiants».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris