muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Mir, satisfet després d'entrevistar-se amb un 'coincident' president Antich

El president de l'Obra Cultural Balear (OCB), Antoni Mir, es mostrà molt satisfet després de la reunió que varen mantenir ahir migdia ell i la seva junta directiva amb el màxim responsable del Govern, Francesc Antich, destacant «l'alt camp de coincidència de les dues parts i el total enteniment entre l'Obra i Govern». A la reunió també va ser present el conseller d'Educació i Cultura, Damià Pons
Les línies generals del diàleg entre els dos presidents foren, segons Mir, «les reivindicacions que mantindrem en matèria de llengua, cultura i autogovern, així com la cooperació i total disposició de l'Obra envers l'Executiu, però a la vegada el manteniment d'una actitud d'exigència sobre la seva tasca». Pel president de l'OCB, «l'obligació del màxim responsable del govern és la defensa de la nostra llengua i la dignificació de les Illes Balears a les institucions d'àmbit estatal, i això precisament és el que he demanat a Antich».

Antoni Mir també exigí al president que prengués mesures referents a política lingüística i que es fomentàs la relació entre les illes per caminar cap a un destí comú. Ja ho avançà Mir fa unes setmanes quan manifestà que «una política lingüística de bon de veres és un dels grans reptes d'aquest nou govern i de tota la nostra societat».

La d'ahir fou la primera reunió que mantenen el màxim responsable de l'Obra Cultural Balear i el president del govern i, segons les primeres impressions d'Antoni Mir, tot apunta que la relació entre les dues parts serà millor que la que va mantenir amb l'antecessor d'Antich a la presidència, Jaume Matas.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aly, fa mes de 2 anys

Hello there,

My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at dbalears.cat promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
.
If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

Thanks,
Aly

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris