nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Els abocadors hauran de comptar amb una planta de triatge

La comarca de Llevant tindrà un abocador a Manacor i un altre a Artà

Els abocadors hauran de comptar amb una planta de triatge perquè es puguin legalitzar. Així mateix, la comarca de Llevant només podrà comptar amb dos abocadors controlats, un a la zona de Manacor i l'altra a la zona d'Artà.

Aquesta va ser la conclusió que es va derivar de la reunió mantinguda ahir amb els diferents representants dels municipis de la comarca de Llevant i el director general de Residus i Energia, Nicolau Barceló que va tenir lloc a la residència de persones grans d'Artà.

Barceló va manifestar que tenen previst legalitzar dos abocadors a la comarca de Llevant, un a la zona de Manacor i l'altre a Artà, així mateix, va especificar que aquests hauran de comptar amb una planta de triatge perquè estiguin separats els materials.

El director general va proposar als diferents ajuntaments que informin els transportistes de deixalles d'aquesta nova situació i que es posin en contacte amb la Conselleria de Medi Ambient per tal d'organitzar-se i abocar les escombraries als llocs que estan permesos per aquesta entitat pública.

Els representants dels municipis de Manacor, Artà, Capdepera, Sant Llorenç i Son Servera varen expressar al director general la problemàtica que viu cada poble sobre el tema dels abocadors incontrolats.

Aquests varen exposar que si es tancaven els abocadors que actualment són en servei es trobaran amb el fet que els transportistes no tindran un altre lloc per tirar les escombraries i es corre el risc de trobar-les dins torrents i altres llocs que són menys apropiats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris