algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Els treballadors d'Aumasa i Rutas de Cala Rajada SL convoquen una vaga

L'empresa i Comissions Obreres no han arribat a cap acord sobre els serveis mínims

Els treballadors de l'empresa Autocares Manacor SA (Aumasa) i Rutas de Cala Rajada SL tenen previst dur a terme una vaga que tindrà lloc a les 00.00 hores del dia 20 d'octubre i es conclourà el dia 23 a les 24 hores.

Així ho va confirmar el secretari general de Transports i Comunicacions del sindicat Comissions Obreres (CCOO), Joan Ortiz. Aquest va explicar ahir que «divendres passat vàrem celebrar una assemblea i demanen la intervenció de la Conselleria de Transports del Govern balear per garantir els serveis mínims».

El col·lectiu va mantenir ahir una conversa telefònica amb els representants de l'empresa Aumasa, però no es va arribar a cap acord, «per aquest motiu continuarem endavant amb la convocatòria de la vaga», va apuntar Ortiz. Els motius d'aquesta mobilització, segons explicaren els representants sindicals, es basa en diversos punts de discrepància entre els treballadors i l'empresa.

La vaga afecta un total de 55 empleats que realitzen les distintes rutes de les dues companyies de transports. Des del sindicat es pretenia negociar la modificació de les jornades de treball i per damunt de tot «els conductors no haurien de fer més hores que les permeses en el Reglament Comunitari que especifica el temps màxim de conducció i els descansos que s'han de realitzar entre jornada i jornada estipulat en el propi conveni col·lectiu».

Des de CCOO també es va fer públic que «encara no tenim pactats els serveis mínims que garanteixin no deixar la població sense el seu servei regular de transports», va explicar Joan Ortiz.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris