algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El PP denuncia mangarrufes en la compra del solar de la nova escola

Els populars consideren que un regidor socialista en pot sortir beneficiat

El grup municipal del PP sospita que darrere la compra del solar de 30.000 metres quadrats, on es farà el nou centre escolar, s'hi amaga una mangarrufa que pot permetre legalitzar l'obra que s'està fent un regidor socialista.

Encara que en el ple de dilluns, el PP votà a favor de la compra d'aquest solar perquè diu que no vol posar emperons que puguin retardar el començament de la futura escola, després sí que denuncià l'«estranya» aparició d'un escrit signat pels propietaris del solar en qüestió.

El que compra ara l'Ajuntament d'Alcúdia són 31.385'38 metres quadrats a 3.000 pessetes el metre, a aquest preu s'hi han d'afegir 30 milions de pessetes en concepte d'indemnització. Segons el PP, «ara els propietaris expressen en una carta que en el cas que existís un romanent de la finca matriu devora el límit sud no inclòs en la superfície descrita, no existeix inconvenient per la seva part en agrupar els metres que sobrepassen de la finca matriu a la finca confrontant».

Amb aquest traspàs, els populars consideren que «un regidor socialista podrà legalitzar les obres il·legals que construeix a la finca contigua». L'agrupació popular explica que «aquestes obres ja tenen dos avisos de paralització que han estat desatesos» i que «aquest mateix regidor ja té antecedents d'obres il·legals, ara amb la compra dels terrenys del col·legi s'obre una porta per poder legalitzar aquesta altra obra».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris