muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

La Fira agrupa unes 20.000 persones i converteix el poble en la capital de Mallorca

Durant el dia d'ahir es varen celebrar distintes activitats

La Fira de Llucmajor va agrupar ahir unes 20.000 persones procedents de tots els pobles de Mallorca i el municipi es va convertir en la capital de l'Illa per un dia.

El president de la Comunitat Autònoma, Francesc Antich, va ser l'encarregat d'inaugurar la XX Mostra Llucmajorera, acompanyat pel batle del municipi, Lluc Tomàs; el tinent de batle de s'Arenal, Joaquín Rabasco; el conseller de Presidència, Antoni Garcies, i la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, entre altres autoritats locals.

El recinte firal ocupava gairebé la meitat del poble i es varen poder contemplar tots tipus d'exposicions, com ara bestiar oví, cans, sementals de raça trotadora i àrab, animals autòctons com l'ovella blanca i la roja, cabra mallorquina i murciana, canaricultura, aus exòtiques i estruços.

La Fira també va comptar amb una exposició de cotxes antics de gran valor dels quals es podien contemplar marques tan conegudes com Ford, Citroën, Renault, entre d'altres. Tampoc no mancaren les motocicletes d'època de les marques Bultaco, Montesa i Guzzi.

Les cases comercials donaren a conèixer els seus productes i una vegada més es va poder demostrar que el municipi de Llucmajor compta amb una gran activitat industrial i comercial, tant en materials de construcció, maquinària agrícola, concessions automobilístiques, artesania i així mateix una gran diversitat de cases de mobles antics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris