algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El consum d'aigua a Palma el 98, major que en cada un dels cinc anys anteriors

Les causes de l'increment són la millora de la qualitat del líquid i l'augment d'abonats

Els ciutadans de Palma varen consumir més aigua l'any 98 que en cada un dels 5 anys precedents. Així ho indica l'Empresa Municipal d'Aigua i Clavegueram (Emaya) a un informe que ha estat distribuït als mitjans de comunicació.

L'empresa comandada per Maria Crespo subministrà un total de 31 milions de metres cúbics d'aigua a Palma i Calvià, el que implica un 23'58 per cent més que el 97. S'ha de dir que la xifra del 97, poc més de 25 milions de metres cúbics d'aigua, només pertany a Palma. Tot i això, segons es conta a l'informe, l'increment del subministrament d'aigua és major també si només es considera Palma, amb un 6'72 per cent més que l'any anterior.

L'empresa municipal s'ha vist obligada a donar aigua potable al municipi de Calvià dels seus propis recursos a causa de la finalització de l'operació vaixell el novembre del 97, sense que encara hagués començat a funcionar la planta dessaladora. Aquesta actuació no va haver de desenvolupar-la durant l'any anterior, i això es reflecteix a les estadístiques.

L'increment de la facturació en el terme municipal de Palma té dues causes clares i ben definides, segons l'empresa d'aigües, la primera i més lògica és la bonança econòmica de la qual gaudeix la ciutat, que s'ha traduït en un increment considerable del nombre d'abonats, amb un 2'5 per cent; la segona, és la millora espectacular de la qualitat de l'aigua subministrada que ha fet que se n'incrementi el consum mitjà per abonat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris