nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Detingut l'alemany sospitós de matar Yvonne O'Brien al port d'Alcúdia

95082

Yvonne fou cruelment assassinada.

La Policia alemanya ha procedit a la detenció del darrer sospitós del crim del port d'Alcúdia, sota l'acusació d'un presumpte delicte de frau. El jutge ha ordenat el seu ingrés a la presó de manera preventiva, i ara els investigadors de la Guàrdia Civil estan pendents dels informes dels perits per concretar si hi ha evidències que l'impliquin en l'assassinat d'Yvonne O'Brien. Aquest «obscur» empresari fou arrestat a la ciutat d'Stuttgart el passat dimecres, després d'haver passat una temporada a la localitat de Santa Catalina, ubicada a Brasil.

L'individu havia estat company sentimental de la britànica alcohòlica que va ser mutilada a Alcúdia. Havia conviscut amb ella, i la relació acabà de manera violenta. En el xalet de la víctima, els investigadors localitzaren cartes de l'alemany, que contenien frases com «no juguis amb foc» i «contaré que estafes la Hisenda britànica i que ho intentes amb l'espanyola».

La Guàrdia Civil havia elaborat un llistat que contenia 12 sospitosos, i un per un els havia anat descartant fins a arribar a detenir l'industrial, que es perfila com a molt possible assassí, ja que és alcohòlic i té antecedents violents relacionats amb l'intent d'homicidi de la seva esposa, l'any 93, o incidents de drogues.

Aquest subjecte estava enamorat d'Yvonne, i li prometé amor etern; però més tard va descobrir que li era infidel i s'enfurismà, per la qual cosa començà escriure-li les cartes amenaçadores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris