algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Un mastí col·lapsa l'autopista d'Inca i obliga a tallar-la durant quinze minuts

El corpulent animal es trobava fora de si, i va haver de ser reduït per sis agents

Un ca de la raça mastí de grans dimensions va sembrar el pànic ahir al matí a l'autopista d'Inca, ja que l'animal es trobava fora de si i anava d'un costat a l'altre de la calçada, amb el consegüent risc de col·lisió que això suposava per als conductors que en aquells moments circulaven per allà.

Els fets varen tenir lloc devers les 11.50 hores del matí, quan diverses persones efectuaren telefonades a la 313 Comandància de la Guàrdia Civil, per donar avís de la situació de risc. L'institut armat intervingué amb celeritat, ja que la presència del ca embogit suposava un enorme risc per a tots; i decidí enviar tres dotacions per posar un final satisfactori a la complicada situació.

Els sis agents de la Benemèrita tallaren, en la seva arribada, la circulació en els dos sentits durant quinze minuts, ja que el mastí es trobava desorientat i travessava d'un carril a l'altre, i provocava així nombroses frenades en sec molt perilloses per al trànsit. Un particular que descendí del seu vehicle se sumà a les tasques de captura, i després de múltiples «carreretes» darrere l'animal, que a més es mostrava molt agressiu, aconseguiren atrapar-lo i reduir-lo, per deixar-lo lligat a la tanca de protecció.

La Societat Protectora d'Animals es farà càrrec del magnífic exemplar fins que el seu legítim propietari sigui localitzat o acudeixi a reclamar-lo. La «detenció» de l'animal embogit va ser un esforç més que intens, ja que els funcionaris actuants s'hagueren d'aplicar a fons per atrapar el ca, que mostrà una gran condició atlètica en obligar a córrer de valent els homes d'uniforme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris