nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

L'Ajuntament no requalificarà nou sòl industrial si no s'acaba l'especulació

Els propietaris dels terrenys afectats pel nou polígon venen a un alt preu

L'Ajuntament d'Inca ha llançat un ultimàtum als propietaris dels terrenys del tercer polígon industrial per acabar així amb l'especulació del sòl, que l'oposició manifestà en el decurs del passat ple municipal. El Consistori inquer els ha fet saber que no requalificarà els terrenys, si els propietaris no garanteixen solars a preus assequibles.

D'entrada, el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, ja ha manifestat que «mentre hi hagi necessitat de sòl industrial, l'Ajuntament no permetrà especulacions amb els terrenys destinats a la construcció del polígon».

L'actual equip de govern que presideix Pere Rotger es marcà com un dels objectius prioritaris, la construcció d'un nou polígon industrial per cobrir així la demanada existent. El tercer polígon industrial està previst que es construeixi en una franja de terrenys de 330.000 metres quadrats que se situa just davant del segon polígon, això és, a la dreta de la carretera Palma-Port d'Alcúdia. I més en concret, es localitza entre la rotonda d'entrada a Inca des de l'autopista i fins a la zona esportiva del Sallista. Des que decidiren fer aquest tercer polígon, l'Ajuntament d'Inca ha vengut repetint que la gestió d'aquest sòl industrial ha de ser pública per evitar especulacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris