algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El personal de l'Hospital demana al batle que actuï com a mediador

El comitè d'empresa no descarta fer vaga per aconseguir el conveni

El comitè d'empresa de l'Hospital de Manacor ha anunciat la ruptura de les negociacions del conveni col·lectiu i ha demanat una reunió del Tribunal d'Arbitratge i Medicació de les Illes Balears (TAMIB), prèviament a la celebració d'una vaga del personal del centre sanitari.

Els representants del comitè local de l'Hospital, Ildefonso Pérez, Dolors Oliva i Carme Ortiz, tingueren una entrevista, ahir al matí, amb el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM), amb la finalitat de demanar la seva mediació en el conflicte. A més, els representants del comitè li anunciaren la «situació extrema» en què, segons ells, es troba la tramitació del conveni.

Els treballadors consideren que era del tot necessari demanar la mediació del batle,«ja que no només és membre del patronat de l'Hospital, sinó que també representa els ajuntaments de la nostra àrea d'influència». En definitiva, seran els més afectats si la vaga va endavant», explicà el president del comitè d'empresa, Ildefonso Pérez.

Una vegada realitzada la reunió, el batle de Manacor, Miquel Riera, manifestà que està disposat a actuar com a intermediari, ja que «és evident que els habitants de la ciutat seríem els més afectats i, de cap manera, no ens podem permetre que la vaga fructifiqui, perquè provocaria malestar entre la població».

Per la seva banda, el director gerent de l'hospital de Manacor, Carles Ricci, ha expressat: «L'empresa està disposada a continuar les negociacions. De fet, tenim prevista una reunió amb el comitè per a dimarts. Des del meu punt de vista, consider que hem assolit acords importants; si bé existeixen nombrosos punts de desavinença».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris