muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Els veïns de la Llonja exigiran a Cort que apliqui la sentència per tancar abans els locals de música

Comptaran amb el suport dels grups municipals de l'oposició

Els veïns de la barriada del puig de Sant Pere, o la Llonja, com és coneguda popularment, exigiran a l'Ajuntament que apliqui la sentència que obliga els locals de la zona a reduir el seu horari, abans de final d'any, ja que el dia 31 de desembre finalitza la declaració del lloc com a zona acústicament contaminada. Per aquesta raó l'any que ve ja no es podrà aplicar la sentència i s'haurà de començar altre cop amb la burocràcia per tal que els veïns de la zona puguin descansar en pau.

Els grups municipals de l'oposició, tret del PSM, assistiren a una reunió amb l'associació de veïns de la Llonja el passat dimecres en la qual se'ls informà de la situació, i en què els veïns declararen el seu temor que el contingut de la sentència no s'apliqui, i que torni a començar tot el procés jurídic.

Des dels grups municipals no s'entén com havent una sentència judicial que obliga Cort a prendre les mesures oportunes per garantir el descans dels residents al barri i no es fa res. Des d'Unió Mallorquina, per exemple, hi ha queixes per l'actitud de l'equip de govern sobre aquest tema, ja que «no només no ha fet cap passa per solucionar el problema, aplicant la sentència, sinó que a la zona s'ha detectat l'obertura de més bars, i això és greu, considerant que és una zona acústicament contaminada».

UM, que comptarà amb el suport dels altres grups municipals i, lògicament, dels ciutadans afectats, exigirà al consistori l'execució immediata de la sentència davant la impossibilitat que pugui passar per alt els pronunciaments judicials.

Els veïns, encapçalats per la seva presidenta Feli Marcos, estan indignats amb l'Ajuntament, ja que després de molts d'anys de lluita i de promeses, no han aconseguit res, és més, la situació ha empitjorat amb l'obertura de nous bars. Per això els grups municipals demanaran que, no sols s'apliqui la sentència, sinó que també es congelin les llicències d'obertura de nous locals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris